کمپرسور

کمپرسور وسیله ای است که هوای محیط را بصورت متراکم درون یک مخزن برای ارسال به یونیت و اینسترومنت ها آماده میکند(در واقع اختلاف فشار بوجود می آورد) کمپرسورها بطور کلی به ۲ دسته تقسیم می شوند :

۱- کمپرسورهای روغنی
۲- کمپرسورهای بدون روغن ( OilFree )

بهترین نوع کمپرسور آنهایی هستند که بدون روغن کار می کنند زیرا هوایی که به دهان مریض می رود طعم و بوی بد نمی دهد و از نظر بهداشتی سالم تر می باشد . کمپرسورهای بدون روغن به ۶ دسته تقسیم می شوند که به دلیل خارج بودن از موضوع بحث به ذکر انواع آن نمی پردازیم.

کمپرسورهای روغنی نیز به ۲ دسته تقسیم می شوند :

۱- یخچالی ( بی صدا )

۲- تسمه ای

روغن مورد استفاده در کمپرسورهای روغنی معمولا روغن هیدرولیک شماره ۱۰ میباشد که مقدار آن برای هر کمپرسور ۲۵۰ الی ۳۰۰ سی سی میباشد . فشار هوا در کمپرسورهای یخچالی از ۵/۴ اتمسفر تا ۷/۶ اتمسفر است و در کمپرسورهای تسمه ای از ۵ تا ۵/۶ اتمسفر و نیز از ۸/۵ تا ۵/۷ اتمسفر است .
تصویر
کمپرسورها بسته به کارخانه سازنده به انواع مختلف تقسیم میشوند که از مهمترین آنها میتوان از کمپرسورهای مخزنی با فشارهای مختلف نام برد . بطور کلی کمپرسورهای هوا از قسمتهای زیر تشکیل می شوند :

۱- الکتروموتور
۲- مخزن
۳- سیلندر و پیستون
۴- کلید هوایی ( پرشو سوئیچ )
۵- شیر اطمینان یکطرفه
۶- شیر تخلیه
۷- مانومتر یا گیج
۸- شیر فلکه

/برج دنتال

شاید این مطالب برایتان جالب باشد

کاهش بوی بد دهان دلایل بوی بد دهان

کاهش بوی بد دهان دلایل بوی بد دهان

کاهش بوی بد دهان دلایل بوی بد دهان محتوای این مطلب کاهش بوی بد دهان …