تبلیغات تبلیغات
خانه » مطالب دندانپزشکی » آجیل عید و شکستگی دندان

آجیل عید و شکستگی دندان

http://www.borjdental.ir/wp-content/uploads/2015/03/260352_988.jpg

آجیل عید و شکستگی دندان

دندان ممکن است در اثر سابقه‌ی قبلی با خوردن غذاهای نرم یا سفت در خواب یا بیداری دچار شکستگی شود.شایع‌ترین دلیل پوسیدگی بین دو دندان است چرا که محل گیر غذاست و منجر به آسیب قسمت عاج دندان می‌شود.

این پوسیدگی به وضوح دیده نمی‌شود اما از داخل پیشرفت کرده و به مینای دندان نزدیک شده که در این مرحله دندان با اندک فشار شکسته می‌شود. راه حل برای این نوع پوسیدگی استفاده از نخ دندان است.

کی پور عنوان کرد: دیگر عامل نادر برای شکستگی دندان قروچه است که ضربات وارد شده در اثر این معضل باعث سایش و از بین رفتن مینای دندان می‌شود و خود سبب افزایش آسیب پذیری بیشتر دندان می‌گردد.
عامل سوم شکستگی، جنس دندان است. افرادی که دارای دندان‌های آهکی یا گچی هستند یعنی نسبت مواد آلی به مواد معدنی دندان آنها متغیر و ایده‌ال نباشد.
جنس دندان‌ها بسته به موارد ژنتیکی یا اکتسابی است. در مورد عامل اکتسابی می‌توان به تغذیه جنین و تغذیه‌ی کودک در خردسالی بستگی دارد.این افراددر اثر فشار به دلیل ضعیف بودن دندان هایشان بیشتر در معرض آسیب‌ها قرار می‌گیرند.

وی در ادامه اظهار کرد: ممکن است دندان در اثر عوامل مختلف ترک بردارد و فرد متوجه نشود که در طول زمان این ترک توسعه پیدا می‌کند و دندان شکسته می‌شود.

وی در پایان راجع به عامل پنجم افزود: خوردن غذاهای سرد و گرم که به صورت متوالی خورده می شوند و این ها نیز باعث ترک‌های ریز مینایی شده و در اثر فشار هر چند کم می‌شکنند.

حتما بخوانید :  فلوروزیس چیست؟

شایان ذکر است، که آب نمک به دندان استحکام نمی‌دهد و تنها دهان را ضد عفونی کرده و روند پوسیدگی را به تأخیر می‌اندازد. همچنین فلوراید‌ها به تقویت مینای دندان بسیار کمک می‌کنند.

سایت ایران

همچنین ببینید

gum and teeth

پیشگیری از پوسیدگی دندان با جویدن آدامس

پوسیدگی دندان و جویدن آدامس جویدن آدامس بدون قند سبب افزایش جریان بزاق می‌شود. افزایش …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *