خانه » سلامت و تغذیه » چگونه با زردچوبه معجونی ضد التهاب بسازیم؟

چگونه با زردچوبه معجونی ضد التهاب بسازیم؟

چگونه با زردچوبه معجونی ضد التهاب بسازیم؟ ادویه رژیم لاغری دکتر کرمانی

با استفاده از زردچوبه نوشیدنی ها و اسموتی هایی می توان ساخت که با التهاب مقابله می کنند. امروز می خواهیم راهی به شما نشان دهیم که با کمک آن بتوانید قدرت فوق العاده زردچوبه را بیرون بکشید و از آن برای بهبود خود استفاده کنید. این راه چیزی نیست جز تخمیر.
تخمیر کردن زردچوبه باعث می شود قدرت آن از زمانی که فقط به صورت پودر مورد استفاده قرار می گیرد بیشتر شود. بدن از خواص زردچوبه زمانی که تخمیر می شود بهتر استفاده می کند.

البته کمپانی هایی هستند که محصولاتی ( کلم ترش و زردچوبه ) با همین خواص تولید می کنند اما ممکن است برای بسیاری از ما دسترسی به چنین مواردی بسیار سخت و حتی غیر ممکن باشد. نمی توانید چنین محصولی پیدا کنید؟ فقط کافی است درب یکی از شیشه های کلم ترش تخمیر شده را باز کنید و یک قاشق غذا خوری پر پودر یا قطعات زردچوبه را به آن اضافه کنید ( مطمئن شوید زردچوبه ای که استفاده می کنید کاملا ارگانیک باشد چون برخی آفت کش های موجود در زردچوبه های غیر ارگانیک منجر به مرگ باکتری های خوب می شوند ). سپس درب کلم ترش را ببندید و یک هفته بعد مانند قبل دوباره استفاده اش کنید. باکتری های موجود در کلم ترش همان کاری که با کلم ها کرده اند را روی زردچوبه اضافه شده نیز می کنند. این کار باعث می شود زردچوبه خیلی بهتر از قبل مورد استفاده بدن قرار بگیرد.

اگر می خواهید خودتان در آشپزخانه یکی از این کلم ترش ها درست کنید کار سختی پیش رو ندارید. در ادامه به شما آموزش خواهیم داد که چگونه کلم ترشی با خواص فوق العاده برای خود بسازید.


دستور تهیه کلم ترش طلایی

چگونه با زردچوبه معجونی ضد التهاب بسازیم؟ ادویه رژیم لاغری دکتر کرمانی

مواد لازم:

یک دوم کلم ارگانیک، خرد شده

یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه ارگانیک خرد شده

یک قاشق چای خوری پودر زردچوبه یا زردچوبه تازه ارگانیک خرد شده

یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک دریایی

اختیاری: هویج رنده شده، دیگر ادویه ها مانند رازیانه، زیره سیاه و فلفل سیاه

 

دستور تهیه:

۱- تمام مواد گفته شده را با یکدیگر مخلوط کنید، از دست ها برای ماساژ دادن کلم ها استفاده کنید تا زمانی که کاملا حالتی نرم و پوره ای به خود بگیرد ( اگر چنین حالتی به خود نگرفت کمی بیشتر نمک اضافه کنید ).

۲- کلم را داخل یک شیشه قرار دهید طوری که تمام آن را بگیرد. آب حاصل از کلم باید شیشه را پر کند. سپس با درب مخصوصی که اجازه ورود هوا را نمی دهد آن را ببندید.

۳- شیشه را حدود ۳ هفته در دمای اتاق قرار دهید. هر هفته کمی مزه اش کنید تا کاملا مزه ای تند، شور و اسیدی به خود بگیرد. اگر کپک زد آن را دور بیندازید و دوباره شروع کنید. بعد از اینکه کاملا مزه ای که گفته شد را به خود گرفت شیشه را به یخچال منتقل کنید. تا بیش از ۶ ماه می توانید نگهش دارید.

نویسنده: لیز مودی

منابع:

Study on enhanced absorption of phenolic compounds of Lactobacillus-fermented turmeric (Curcuma longa Linn.) beverages in rats – http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/j.1365-2621.2012.03113.x/abstract

The Surprising Secret To Making Your Turmeric A More Powerful Inflammation Fighter – https://www.mindbodygreen.com/articles/how-to-increase-turmeric-bio-availability

منبع : سایت دکتر کرمانی

گردآوری: برج دنتال

سایت ایران